Sote-johtamisen arvot -tutkimustulokset julkaistaan

Sote-johtamisen arvot -tutkimustulokset julkaistaann 8.4. klo 13–15. Voit seurata tilaisuutta suorana Facebookin live-streemissä.

Tradeka on osallistunut kumppanina ja rahoittajana yhdessä Diakoniasäätiö Foiben kanssa Sote-johtamisen arvot -tutkimukseen, jonka toteuttaja on Johtaja on Media! Oy. Tutkimus tuottaa tietoa sosiaali- ja terveysalan johtajien arvoista sekä alaa ohjaavista arvoista. 

Lisätietoja ja avoin kutsu tutkimuksen julkistustilaisuuteen paikan päälle Holiday Inn City Centreen ( Elielinaukio 5, Helsinki ) löytyy täältä.  Tilaisuuteen mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta.

Tilaisuus kaikille suorana ja livenä verkossa

Jotta mahdollisimman moni voi seurata tulosten julkaisutilaisuutta livenä, lähetämme sen verkon välityksellä kaikille:

suora live-streemaus Facebookissa 8.4. klo 13–15 osoitteessa 
https://www.facebook.com/JohtajaonMedia/

Tilaisuuden ohjelma

Tutkimuksen keskeiset tulokset avaa Johtaja on Media! toimitusjohtaja Jukka Saksi. Tradekan toimitusjohtaja Perttu Puro ja Foibe-säätiön toimitusjohtaja Ulla Broms kertovat tilaisuuden aluksi kokemuksiaan arvojen merkityksestä työssään. 

Tämän jälkeen on paneelikeskustelu tutkimuksen tuloksista ja sote-johtamisen arvoista rakentavassa hengessä. Paneelissa ovat mukana:

  • Hallitusammattilainen Tom von Weymarn
  • Med Groupin toimitusjohtaja Kari Virta
  • Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen
  • JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine
  • Hyvinvointialan liiton toimitusjohtaja Ulla-Maija Rajakangas

Tilaisuuden juontaa Peter Nyman.

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity