Burger King® lahjoitti lähes 40 000 kasvispihviä Hurstinapu ry:lle ja Diakonissalaitokselle

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeusajasta johtuen pikaruoka-alalla on nyt raaka-aineita enemmän kuin kysyntää. Ruoka-avun tarve on kuitenkin kasvanut, ja auttamiseen osallistuakseen Burger King lahjoittaa yhteensä 38 500 Rebel Whopperin kasvispihviä Sini Hurstille ja Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:lle.

Vuoden 2019 lopussa Suomessakin lanseerattu kasvis-Whopper sai kasvisruokailusta kiinnostuneet asiakkaat liikkeelle, mutta koronaviruksesta johtuen osa Burger Kingin ravintoloista jouduttiin sulkemaan maaliskuussa. Yli jääneille kasvispihveille löytyi kuitenkin tärkeä lahjoituskohde Sini Hurstin johtamasta Hurstinapu ry:stä ja Diakonissalaitoksen asunnottomien palvelusta.

”Näinä poikkeuksellisina aikoina Burger King haluaa olla mukana auttamassa ruoka-apua tarvitsevia. Hurstinapu ry ja Diakonissalaitos tekevät tärkeää työtä Suomessa, ja niiden rooli on nyt erityisen merkittävässä asemassa.” -Siru Kalpio, ketjujohtaja, Burger King Suomi

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on perustettu vuonna 1983. Se jakaa erityisesti ruoka- ja vaateapua. Vuodesta 2019 yhdistystä on johtanut Sini Hursti, jolle Burger King lahjoittaa 36 000 kasvispihviä.

Ruokajakelua tekevälle Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n asunnottomien palveluun Burger King lahjoittaa 2500 kasvispihviä.

Lisätietoja
Siru Kalpio, ketjujohtaja, Burger King Suomi
+358 40 5190233, siru.kalpioatrestel.fi

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity