Restel tuo Suomeen Ísey Skyr Barin

Restel ja islantilainen Ísey Skyr Bar avaavat Suomen ensimmäisen Ísey Skyr Barin kauppakeskus AINOAan 24.10.2019. 

Ravintola-alan toimija Restel tuo raikkaan ja uudenlaisen ketjun Ísey Skyr Barin Suomeen lokakuussa 2019. Ísey Skyr Bar on islantilainen konsepti, jonka tuotteet pohjautuvat perinteisellä valmistustavalla tehtyyn proteiinipitoiseen Ísey Skyr -rahkaan. Ísey Skyr Bar tarjoaa herkullisia, terveellisiä ja proteiinipitoisia smoothieita ja rahkakulhoja sekä raikkaita ja vitamiinipitoisia mehuja ja mehushotteja.

”Restel on merkittävä ravintola-alan toimija, ja meillä on valmius tuoda uusia brändejä Suomen markkinoille. Ísey Skyr Bar on erinomainen ja hieman erilainen lisä Restelin brändiportfolioon, joka kattaa ennestään paljon pikaruokaravintoloita”, kertoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Vain tuoreita, laadukkaita raaka-aineita

Skyr-rahka on suomalaisille entuudestaan tuttu tuote kauppojen hyllyiltä, mutta valmiiksi makeutetuista rahkoista poiketen Ísey Skyr Barissa käytetään vain maustamatonta, rasvatonta ja lisäaineetonta Ísey Skyr -rahkaa, joka saa makua tuoreista hedelmistä, marjoista ja vihanneksista.

Kaikki Ísey Skyr Barin tuotteet valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista, jotka valikoidaan huolella. Esimerkiksi marjoille on asetettu kriteeriksi kotimaisuus ja lisäproteiinia ja -kuitua tuotteisiin saa valitsemalla lisäksi suomalaista Puhtikauraa©. Vaikka Ísey Skyr on maitopohjainen tuote, on tuotteet mahdollista saada myös vegaanisena.

Kestävyys koko toiminnan keskiössä

Ympäristöasiat on haluttu huomioida Ísey Skyr Barin jokapäiväisessä toiminnassa. Esimerkiksi kaikki aterimet, mukit, kulhot ja pillit ovat biopohjaisia ja kompostoituvia.

Myös työvaatteita valittaessa on korostettu vastuullisuutta ja ekologisia materiaaleja, kuten kierrätetyistä muovipulloista ja leikkuujätemateriaalista valmistettuja kankaita.

”Tuomme ylpeänä Suomeen pohjoismaalaisen brändin. Emme halua toiminnallamme kuormittaa maapalloa enempää kuin on tarpeen, joten otamme ilmastoasiat huomioon heti ensimmäisestä avauksesta lähtien”, kertoo Ísey Skyr Bar Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Ensimmäinen Ísey Skyr Bar aukeaa torstaina 24.10.2019 Espoon Tapiolan kauppakeskus AINOAan. Suomi on ensimmäinen maa, johon Ísey Skyr Bar levittäytyy kotimaansa Islannin jälkeen. Restelin tavoitteena on tarjota tuotteita myös kotiin kuljetettuina.

Lisätietoja:

Mikael Backman, toimitusjohtaja, Restel, +358 40 484 1268, mikael.backmanatrestel.fi
Sarita Lehtinen, ketjujohtaja, Ìsey Skyr Bar Suomi, +358 40 527 6899, sarita.lehtinenatrestel.fi

Ísey Skyr Bar on islantilainen ketju, jossa tarjoillaan herkullisia ja terveellisiä boozteja (smoothieta), bowleja (rahkakulhoja), mehuja ja mehushotteja. Ísey Skyr Barin tuotteet pohjautuvat aitoon islantilaiseen skyr-rahkaan, jota tuotetaan ainoana maailmassa alkuperäisen islantilaisen perinnereseptin mukaan. Ísey Skyr sopii kiireiseenkin päivään, sillä tuotteita on helppo ottaa mukaan ja nauttia matkalla kohti seuraavaa seikkailua.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Ísey Skyr Bar-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity