Tapahtuma-areenoiden katsomot digitalisoituvat

Restel digitalisoi tapahtuma-areenoiden väliaikatarjoilut - nyt puhelimella saa tarjoilut suoraan omalle paikalle tai noutopisteeseen pelikatkon aikana.

Restel tuo suurten tapahtuma-areenoiden väliaikatarjoilut entistä helpommin asiakkaan saataville. Tämän syksyn pelikauden alusta alkaen ketjun omalla Restis-sovelluksella voi tilata ja maksaa tarjoilut omalta katsomopaikalta käsin Hartwall Arenalla, Tampereen Jäähallilla, Metro Areenalla sekä Helsingin Jäähallilla. 

Palvelun ansiosta ruokatuotteiden tilaaminen helpottuu merkittävästi; tilaus tuodaan suoraan katsomoon omalle paikalle heti seuraavalla pelikatkolla. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi maksaa etukäteen ja noutaa erätauolla ilman jonottamista noutopisteeltä. 

Uudistuksella saadaan rauhoitettua erätauolla ruuhkautuvia myyntipisteitä.

Tilausmahdollisuus on integroitu myös Hartwall Arenan omaan sovellukseen sekä Tappara-sovellukseen, jossa tarjoiluja voi tilata Tapparan kotiotteluissa Tampereen Jäähallilla. 

“Haluamme palvella asiakkaita areenoilla entistä paremmin. Erätauot ovat lyhyet ja usein ruuhkaiset, joten haluamme Restis-sovelluksella tarjota enemmän aikaa ruuasta nauttimiseen jonotuksen sijaan”, kertoo Restelin digital manager Riikka Järvelä.

Vuosi sitten julkaistu Restis-sovellus yhdistää Restelin ravintoloiden digitaaliset palvelut kätevästi yhteen paikkaan. Sovelluksesta löytyy nyt jo muun muassa Burger Kingin, Taco Bellin, RAX Buffetin ja monien juomaravintoloiden edut ja palvelut. 

Digitaalisuuden hyödyntäminen on merkittävässä roolissa asiakaskokemuksen kehityksessä Restelin tapahtumataloissa, sanoo Restel Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne. 

“Haluamme olla edelläkävijöitä sähköisten palveluiden kehityksessä: Restis-sovelluksen jatkuvalla kehittämisellä haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin. Palveluiden ostaminen on oltava monikanavaista ja nopeaa. Nyt lanseerattavan palvelun kautta tuomme kaksi uutta kanavaa ostamiseen”, Helanne sanoo.

Tilausominaisuus lanseerataan Hartwall Arenalla käyttöön 3.9. Jokereiden kauden avausottelussa Avangard Omskia vastaan. Tämän jälkeen Restiksen uudet tilausominaisuudet ovat käytössä kaikilla Restelin operoimilla tapahtuma-areenoilla sitä mukaa, kun kauden pelit käynnistyvät.

Lisätiedot:
Kristian Helanne, Ketjujohtaja
Food&Events Tapahtumaravintolat -ketju, Restel Ravintolat Oy
+358 (0) 40 831 8300 | kristian.helanneatrestel.fi

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä 1.1.2020 alkaen Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity