Uudet maksuttomat Ikäänny ilolla! -klubit starttasivat

Yksinäisyys on monia ikäihmisiä koskettava asia. Arvioiden mukaan kolmasosa suomalaisista ikäihmisistä tuntee vähintään ajoittain yksinäisyyttä. Kokemus yksinäisyydestä syö elämänlaatua ja se lisääntyy iän myötä.

Vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille jo viiden vuoden ajan toimintaa järjestänyt Onni klubitoiminta havahtui ikäihmisten kokemiin yksinäisyyden ongelmiin ja laajentaa nyt toimintaansa myös ikäihmisten pariin perustamalla maksuttoman Ikäänny ilolla! -klubin.

Ikäänny ilolla! -klubi torjuu osaltaan yksinäisyyttä järjestämällä monipuolisia ja kaikille ikääntyville avoimia tapahtumia. Kokemus ikääntymisestä ja vanhuudesta on yksilöllinen, joten toiminnassa ei ole tiukkoja ikärajoja. Tavoitteena on kannustaa ikääntyviä osallistumaan sellaiseen toimintaan, joka tuottaa heille iloa ja mielen hyvinvointia. ”Ensimmäiset tapahtumat ovat osoittautuneet ennakkoilmoittautumisten perusteella todella suosituiksi. Olemme tästä valtavan innoissamme ja ideoimme kovaa vauhtia uusia tapahtumia. Suunnitelmissa on muun muassa senioridisko Helsingissä”, kertoo klubia koordinoiva Eetu Välkkynen.

Klubin ensimmäiset tapahtumat järjestetään helmi-maaliskuussa 2019 Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Myöhemmin on Oulun vuoro. Kysynnästä riippuen toimintaa voidaan laajentaa muuallekin. Ensimmäiset tapahtumat ovat opastettuja museovierailuja, joihin on yhdistetty yhteinen kahvi- tai lounashetki. Sen lisäksi, että tapahtumista voi etsiä uusia tuttavia, sinne voi osallistua myös ystävien kanssa.

Ikäänny ilolla! -klubi on osa Onni hoivan ja Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa. Lisätietoa ja liittyminen Ikäänny ilolla! -klubiin löytyy tämän linkin takaa

Lisätiedot

Eetu Välkkynen, tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori, puh. 044 776 2280, eetu.valkkynenatonniterveys.fi
Anna Korpivaara, Head of marketing, puh. 040 646 9376, anna.korpivaaraatonniterveys.fi

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Onni on terveydenhuollon kumppani, jonka sinä saat valita. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 2000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 60 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Uskomme ihmisiin ja heidän kyvykkyyteensä muuttaa maailmaa paremmaksi. Lue lisää: www.onniterveys.fi

 

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity