Tradekan jäsenkysely – arvonnan säännöt

Tradekan jäsenkyselyn arvonnan säännöt

Kilpailuaika

Arvontaan osallistuminen alkaa 9.6.2021 ja päättyy 24.6.2021.

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan ja siihen liittyvät palkinnot järjestää Osuuskunta Tradeka, johon viitataan jäljempänä termillä ”Järjestäjä”.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien yrityksen työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa. Arvontaan osallistuminen tapahtuu jättämällä Järjestäjän jäsenkyselylomakkeeseen tarvittavat yhteystiedot.

Palkinto

Järjestäjä arpoo kilpailuun osallistuneiden kesken 3 kappaletta 60 euron arvoisia lahjakortteja Restelin ravintoloihin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajille postitse ja vastaa lähetyksen postikuluista.

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat hyväksyvät kilpailun viralliset säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Kilpailun voittajat arvotaan osallistumisajan päätyttyä 28.6.2021. Palkinnosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa arvonnasta tai mikäli häneltä ei saada tarvittavia tai oikeita tietoja palkinnon toimittamiseen, voidaan palkinto arpoa uudelleen. Voittajan tulee ilmoittaa myös tarvittaessa osoite palkinnon toimittamiseksi.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity