Tradeka-yhtiöt

Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumissa tavataan rennon ohjelman merkeissä

Ikäänny ilolla -klubitapahtumassa nainen kuvaa
Anna-Stina Lindén on käynyt aiemmin ONNI hoivan Elä täysii! -klubin tapahtumassa Kiasmassa, Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumista tämä oli hänelle ensimmäinen. Lindén kuvaa mielellään näkemäänsä.

Tradekan omistaman ONNI hoivan Ikäänny ilolla! -klubi on avoin kaikille ikääntyville. Viimeisimmässä tapahtumassa herkuteltiin kakkukahveilla ja nautittiin näyttelykierroksesta taidemuseossa.

Ryhmä Ikäänny Ilolla! -klubilaisia kuuntelee keskittyneesti opasta Amos Rexin taidenäyttelyssä Helsingissä. Klubi on osa Tradekan omistaman ONNI hoivan yhteiskuntavastuutoimintaa ja se järjestää maksuttomia ja omakustanteisia tapahtumia ikääntyville. Tänään ollaan kierroksella belgialaisen taidemaalari René Magritten näyttelyssä, jota ennen on nautittu kakkukahvit viereisessä kahvila Lasipalatsissa. 

Helsinkiläinen Anna-Stina Lindén antaa näyttelylle tunnustusta. Kokonaisuus on valloittava, niin tilat kuin tunnelmakin. Kaikki on tehty taiteen ehdoilla ja teokset pääsevät esiin upeasti, Lindén kuvailee. Klubin järjestämä museokierros on Lindénin mielestä kiva tapa nähdä taidetta ja jakaa kokemus saman henkisessä seurassa.

Klubi on osa Tradekan omistaman ONNI hoivan yhteiskuntavastuullista toimintaa ja se järjestää maksuttomia ja omakustanteisia tapahtumia ikääntyville.

 

Ikäänny Ilolla -klubitapahtuma, ihmisiä näyttelyssä
Amos Rexin arkkitehtuuri ja tilojen tunnelma keräsivät kehuja klubilaisilta.

Monipuolista ohjelmaa ympäri Suomen

Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumia järjestetään Helsingin lisäksi tällä hetkellä Tampereella, Turussa ja Oulussa. Ohjelmaa muodostettaessa pyritään ottamaan huomioon ihmisten erilaiset kiinnostuksen kohteet ja elämäntilanteet. 

– Klubi on avoin kaikille ikääntyville. Vanheneminen on jokaisen henkilökohtainen kokemus, joten meidän tapahtumissamme ei ole ikärajoja, selvittää ONNI hoivan tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori Eetu Välkkynen.

 Tapahtumia järjestetään Helsingin lisäksi tällä hetkellä Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Ohjelmassa on luvassa ainakin luontoretkiä, konserttikäynti ja senioridisko. Joskus ohjelmaa järjestetään yhdessä muiden Tradekan omistamien yhtiöiden, kuten Restelin kanssa.

– ONNI hoivan klubitoiminta ikääntyville on hyvä esimerkki siitä, miten yhteistyöllä voidaan järjestää monipuolista ohjelmaa, joka kiinnostaa erilaisia ihmisiä taustasta riippumatta, sanoo Tradekan vastuullisuusjohtaja Satu Niemelä.

Tradekan-blogi-ikäänny-ilolla-klubitapahtumassa ihmisiä näyttelyssä
Leena Rentola (vas.) ja Ulla Katajarinne pitivät René Magritten näyttelyä mahtavana. Molemmat naiset ovat ahkeria museokävijöitä muutenkin.

Yksin tai yhdessä kaverin kanssa

Klubin tapahtumiin on helppo osallistua – joko yksin tai yhdessä ystävän kanssa. On aina mukavaa päästä kokemaan jotakin uutta. Klubitoiminta on myös yhteisöllistä, kun ei tarvitse mennä tapahtumiin yksin, Lindén sanoo. 

–  Idea on todella kiva! Aion liittyä klubiin ja tuoda muitakin mukanani, kiittelee helsinkiläinen Ulla Katajarinne, joka on mukana klubin tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Katajarinne huomasi klubia mainostavan ilmoituksen Facebookissa, ja ilmoittautui mukaan ystävänsä Leena Rentolan kanssa. 

Katajarinne huomasi klubia mainostavan ilmoituksen Tradekan Facebookissa, ja ilmoittautui mukaan ystävänsä kanssa.

Klubilaisten antama tyytyväinen palaute ilahduttaa Välkkystä. Olen jopa yllättynyt, miten positiivisesti klubi on otettu vastaan ja miten hyvin ihmiset ovat lähteneet mukaan tapahtumiin, Välkkynen summaa. 

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumiin täällä.

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje