Extraetu

Perustetaan Tradekan jäsenraati

Aloite julkaistu

Esitämme perustettavaksi Osuuskunta Tradekan jäsenistä koostuvan jäsenraadin. Raati antaisi palautetta Tradekan toiminnasta ja jäseneduista sekä tekisi aktiivisesti uusia ehdotuksia jäseneduiksi sekä uuden osuuskuntatoiminnan edistämiseksi. Raati toimisi jäsenten kollektiivisena matalan kynnyksen vaikuttamisen väylänä jäsenpalvelussa tehtävien jäsenaloitteiden rinnalla, ja se kokoontuisi fyysisesti tai etäyhteyksillä.

Raatiin voitaisiin kysyä kiinnostuneita ihmisiä lähestymällä osuuskunnan jäseniä yhteydenotolla. Yhdellä raadin jäsenellä voisi olla vaikka vuoden tai kahden toimikausi ja jäsenillä olisi vaihtovuorot, jonka jälkeen olisi pidettävä vuoden tauko ja tilalle kysyttäisiin uusia ihmisiä raadin jäseniksi. Mikäli kiinnostuneita on enemmän kuin mitä yhteen raadin kokoonpanoon koetaan voivan ottaa, voisi raadilla olla useampia kokoonpanoja, jotka kokoontuisivat erikseen, mutta työstäisivät yhteisiä aloitteita ja palautteita Tradekalle.

Jäsenraati kehittäisi demokratiaa Tradekassa sekä mahdollistaisi yhteisöllisen tavan vaikuttaa osuuskunnan suuntaan ja toimintaan.

Ääniä annettu
16
Puuttuvat äänet
184
Äänestys sulkeutuu

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje