Vuosietu

Restel-ravintolan avaaminen Hämeenlinnaan

Aloite julkaistu

Hämeenlinna on keskisuuri kaupunki täällä Kanta-Hämeessä.
Hämeenlinnassa kuten lähes kaikkialla muuallakin Suomessa oli vahva e-liikkeen kannatus ja paikallinen, suurehko alueellinen keskusliikekin.
Lisäksi Hämeenlinna oli OTK-laisen teollisuustoiminnan suurimpia valtakunnallisia keskuspaikkoja. Osuuskauppatoiminnan kiristynyt kilpailu ja OTK:n johdon valinnassa tapahtunut täydellinen epäonnistuminen johti kuitenkin otk-laisen liiketoiminnan alasajoon STS-pankin tavoin. Suuri menetys meille otk-laismielisille ja koko kansantaloudelle.
Hämeenlinnassa ei ole siis jäljellä yhtään otk-laisperinteistä ravintolaa, vaikka sen palvelusten käyttäjiä varmasti olisi ainakin vanhan kansan äijien ja eukkojen sekä näiden seuraajien keskuudessa.
Jäsenaloitteeni: Tradeka kartoittaa mahdollisuudet perustaa Hämeenlinnaan mahdollisimman pian Restel-ravintola. Lähin sellainen on tietääkseni Forssassa, jossa ravintolassa siellä päin liikkuessani silloin tällöin poikkean.
Mikäli esittämääni asiaa on aktiivisesti selvitetty lähimenneisyydessä ei aloitteeni esille tuominen liene tarkoituksenmukaista.

Jään kuulolle.

Ystävällisin terveisin

Rainer Lehtinen, 83 v.

rainerlehtinen6atgmail.com

Ääniä annettu
6
Puuttuvat äänet
194
Äänestys sulkeutuu

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje