Tradekan tuottamaa ylijäämää jaettava myös rahana jäsenille vuosittain

Aloite julkaistu

Osuuskunnan tarkoitus on tuottaa hyötyä jäsenilleen ja tukea jäseniään.

Tradekan edut ovat osin hyviä, mutta eivät tasapainoitu tasaisesti maantieteellisesti eikä siellä ole sellaisia etuja, joita kaikki jäsenet tasapuolisesti voisivat hyödyntää.

Lisäksi Tradeka jakaa rahaa ulos lahjoituksina, tukina eri puolueille sekä ylläpitää ulkopuolisen silmin nähtynä raskasta monikerroksista hallintomallia.

Edellä mainittu jo valmiiksi etuoikeutettuja ihmisiä tukeva hallintomalli on osuuskuntatoiminnan perinteinen tapa. Aloitteessani en sen poistamista ehdota, mutta ehdotan, että Tradeka jakaa saamaansa voittoa myös normaaleille jäsenilleen.

Tuossa vain muutama syy, että vaihtoehtoisesti Tradekan tulisi jakaa osinkomallin mukaisesti samaansa voittoa jäsenilleen myös rahana.

Jäsenet ovat yhtä kuin Tradeka, mielestäni on aika tuoda jäsenille selkeä rahallinen etu tavalla, joka on taloudellisesti Tradekalle mahdollinen ja riskitön.

Ääniä annettu
102
Puuttuvat äänet
98
Äänestys sulkeutuu

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity