Vuosiedut

Osuuskunta Tradekan jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden Tradekan omistamista yrityksistä ja yhteistyökumppaneilta.

Tradekan jäsenen vuosiedut ja muut edut saat näyttämällä Tradekan jäsenkorttisi ravintoloissa ja muissa ostopaikoissa tilausta tehdessäsi. Alennusta ei saa jälkikäteen. Kun kirjaudut Oma Tradekaan, kulkee sähköinen jäsenkortti mukanasi. Restelin mobiiliapplikaatio Restiksestä löydät myös Tradekan jäsenen omat edut. 

Extraedut

Vuosietujen lisäksi saat Tradekan jäsenenä useita kertoja vuodessa ylimääräisiä extraetuja, joista kerromme tällä sivulla, Tradekan omalla uutiskirjeellä ja Tradekan Facebookissa. Tradekan jäsenen vuosiedut ja muut edut saat näyttämällä Tradekan jäsenkorttisi ravintoloissa ja muissa ostopaikoissa tilausta tehdessäsi. Alennusta ei saa jälkikäteen.

Pariskunta kadulla

Tradekan tuotto-osuus

Tradekan tuotto-osuus on tarkoitettu pitkäaikaiseksi sijoituskohteeksi tuottamaan vakaata vuosittaista tuottoa niitä merkinneille osuuskunnan jäsenille. Hallituksen vahvistama tuottotavoite on 3,5 %.
Tradekan verkkopalvelu puhelimen näytöllä

Etujen käyttö

Tradekan jäsenenä saat jäsenkortin sekä fyysisenä korttina että sähköisenä jäsenkorttina, joka löytyy OmaTradeka-palvelusta ja Restis-applikaatiosta.
Perhe ravintolassa

Eturavintolat

Osuuskunta Tradekan jäsenenä saat vuosiedun -20 % ruoasta ja juomasta kaikissa Restelin operoimissa ravintoloissa ympäri vuoden.
Pieni tyttö isän sylissä

Jäsenetujen hiilijalanjälki

Tradekan hiilijalanjälkilaskennan yhteydessä laskettiin myös osuuskunnan jäsenilleen tarjoamien etujen hiilipäästöt.

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje