Vuosietu

Etujen käyttö

Fyysisen jäsenkortin lisäksi käytössäsi on nyt myös sähköinen jäsenkortti, joka löytyy Oma Tradeka -palvelusta sekä Restis-sovelluksesta. Kaikki etusi lukuunottamatta St1-polttoaine-etua ovat käytössäsi myös sähköisillä jäsenkorteilla. St1:n polttoaine-edun voi hyödyntää ainoastaan käyttämällä Tradekan fyysistä jäsenkorttia. 

Jäsenkortti

Vuosiedun oikeuttaman alennuksen saat, kun näytät Tradekan jäsenkorttisi eri ostopaikoissa kassalla ennen maksamista ja ravintoloissa jo tilausta tehdessäsi. Alennusta ei anneta jälkikäteen.

St1:n polttoaine-edun voi hyödyntää ainoastaan käyttämällä Tradekan fyysistä jäsenkorttia. 

Voit käyttää käyttää fyysisen jäsenkortin rinnalla myös Tradekan sähköistä jäsenkorttia tai Restis-puhelinsovelluksesta löytyvää jäsenkorttia. Voit myös siirtyä käyttämään pelkästään sähköisiä jäsentunnisteita. Tradekan jäsenen edut voit hyödyntää käyttämällä mitä tahansa näistä kolmesta jäsentunnisteesta.

Sähköisen jäsenkortin käyttäminen vaatii käyttäjätilin aktivointia eli tunnusten luomista ja rekisteröitymistä Oma Tradekan käyttäjäksi. Kun olet luonut käyttäjätilisi, voit kirjautua palveluun. Palvelun oikeassa yläkulmassa oman nimesi alta aukeavasta valikoista löytyy sähköinen Tradekan jäsenkortti. Täältä pääset kirjautumaan Oma Tradekaan, 

Tiesithän, että voi itse tilata hukkuneen jäsenkortin tilalle uuden Oma Tradeka -jäsenportaalistamme?

Ota käyttöön Oma Tradeka

Oma Tradeka on Tradekan jäsenten sähköinen jäsenpalvelukanava, jonka kautta jäsenet voivat hoitaa jäsenyyteensä liittyviä asioita ja olla tiiviimmässä yhteydessä osuuskuntaan. Oma Tradekasta löytyy myös Tradekan sähköinen jäsenkortti. Oma Tradeka -palvelun kautta jäsenet voivat tarkistaa ja muokata yhteystietoja, merkitä ja hallinnoida Tradekan tuotto-osuuksia sekä tehdä ja kannattaa jäsenaloitteita.

Aktivoi Oma Tradeka -käyttäjätili luomalla tunnukset palveluun. Tunnistautumista varten tarvitset joko verkkopankkitunnukset tai Tradekan jäsennumerosi, joka on sama kuin uuden jäsenkorttisi numero.

Uudeksi jäseneksi liittyminen edellyttää sähköisen tunnistautumisen, johon tarvitset kotimaiset verkkopankkitunnukset.

Kun olet tunnistautunut, luo tunnukset. Anna sähköpostiosoitteesi, se toimii käyttäjätunnuksenasi. Salasanan voit päättää itse. Klikkaa Luo tunnukset -painiketta.

Kun olet luonut tunnukset, saat sähköpostiisi viestin Tradekan jäsenpalvelusta. Viesti sisältää linkin, jota painamalla vahvistat luomasi käyttäjätunnukset. 

Tämän jälkeen käyttäjätilisi on valmis ja voit aloittaa OmaTradeka -jäsenpalvelun käyttämisen. Palvelun yläkulmasta nimeäsi klikkaamalla löydät valikon toimintoihin, joilla voit hallita omaa jäsenyyttäsi. Löydät sieltä myös oman sähköisen jäsenkorttisi. 

Käyttäjätilin aktivointi on helppoa. Jos sinulla on kuitenkin ongelmia kirjautumisessa, ole yhteydessä Tradekan jäsenpalveluun sähköpostitse jasenpalveluattradeka.fi (jasenpalvelu[a]tradeka.fi) tai soita maksuttomaan jäsenpalvelun numeroon 08001 22288. Jäsenpalvelu palvelee sinua arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–15.

Siirry Oma Tradekaan

Restis-sovellus mobiilipuhelimessa

Edut taskussa Restis-sovelluksella

Restis on näppärä mobiilisovellus, joka kokoaa yhteen ravintoloita. Restiksessä voit muun muassa tilata ruokasi ennakkoon. Restikseen saat myös Tradekan jäsenkorttisi sähköisessä muodossa ja pääset nauttimaan kätevästi lukuisista eduista ja alennuksista. 

  1. Lataa Restis-sovellus sovelluskaupastasi App Storesta tai Google Play -kaupasta.
  2. Rekisteröidy sovellukseen ja täytä yhteystietosi niille varattuihin kenttiin. Keksi myös itsellesi salasana, jonka muistat.
  3. Kirjaudu sovellukseen rekisteröitymisen yhteydessä antamallasi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  4. Nyt voit syöttää sovellukseen jäsentietosi. Jäsenkortin numero syötetään oikean yläkulman vihreän painikkeen takaa avautuvan valikon ”Asetukset” -näkymässä. Asetukset-linkin takaa aukeavaan kohtaan ”Jäsennumero” syötetään Tradekan jäsenkortin numero ja kortissa oleva sukunimi.
  5. Kun korttitiedot on syötetty oikein, kortti näkyy Restiksen oikeassa yläreunassa kortti-ikonin takana. Kortilla saa alennukset joko kassalla QR-koodia vilauttamalla tai vaihtoehtoisesti automaattisesti Restiksestä ostamalla.

Kun käytät korttia kassalla, saat QR-koodin näkyviin klikkaamalla harmaana näkyvää QR-koodia.

Jäsenkortissasi eli QR-koodissa on aikaraja, eli se toimii vain 10 minuuttia kortin avaamisen jälkeen. Jos kortti herjaa kassalla vanhentumista, tulee sovellus käynnistää uudelleen ja avata kortti uudestaan alennuksen saamiseksi. 

Jäsenkortti voi olla liitettynä vain yhteen Restikseen rekisteröityyn sähköpostiin. Samaa jäsennumeroa ei voi käyttää siis useammalla tunnuksella. Muista täyttää myös muut omat tietosi sekä pankki- tai luottokorttisi tiedot maksamista varten.

Applikaation kupongit-osiosta löydät myös muita mahtavia alennuksia.

Näin ostat Restis-sovelluksella:

1.    Avaa sovellus ja valitse haluamasi ravintolaketju ja toimipaikka.
2.    Valitse, haluatko syödä ravintolassa vai tilata mukaan.
3.    Valitse listalta haluamasi tuotteet.
4.    Maksa tilaus Restiksessä ja nouda kassalta.

Ravintolabrändien omat sovellukset

Restelillä on käytössään myös brändikohtaisia mobiilisovelluksia. Omasta sovelluskaupastasi löydät sovellukset Taco Bell-, Rax- ja Ísey Skyr Bar -ravintoloihin. Restis-sovellus jatkaa uusien sovellusten rinnalla ja voit jatkossakin käyttää sitä jäsenetujen saamiseen. Löydät Restiksestä edelleen myös sähköisen jäsenkorttisi. Uusin sovelluksiin pääset kirjautumaan samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla kuin Restis-sovellukseenkin – jos kirjaudut samoilla tunnuksilla, tietää sovellus automaattisesti Tradekan jäsenyytesi.

Maukkaita etukuponkeja hyödyntääksesi sinun tulee käyttää uusia brändikohtaisia sovelluksia. Uusien brändikohtaisten ravintolasovelluksen kautta tehdyistä ostoista ansaitset kanta-asiakaspisteitä ja voit hyödyntää kuukausittain vaihtuvia kuponkeja ja etuja. Uusia sovelluksia käyttäessäsi voit sekä kerätä pisteitä ostoksistasi että saada niistä jäsenalennuksen.

Jäsenenä nautit eduista ympäri vuoden

Tradekan jäsenenä saat merkittäviä etuja sekä koko vuoden voimassaolevina vuosietuina että kuukausittain vaihtuvina extraetuina.

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje