Extraetu

Hittimusikaaliin jäsenhintaan

We Will Rock You -musikaaliin etuhintaan!

Vuoden säkenöivin musikaali We Will Rock You saapuu Helsingin Jäähalliin toukokuussa 2021! Lavalle nousee joukko tähtiesiintyjiä kuten Saara Aalto, Mikael Saari, Laura Voutilainen, Jussu Pöyhönen, Lauri Mikkola ja monia muita.

  • Jo 16 miljoonaa katsojaa
  • 19 maata
  • 24 Queenin hittiä
  • ja nyt suomeksi!

Queenin 24 suosituimpaa hittikappaletta kuljettavat musikaalin tarinaa. We Will Rock You:ssa maailmaa hallitsee tyranni. Yksinvaltias on suistanut maailman ankeuteen ja kieltänyt live-musiikin – rock-musiikki on kadonnut kokonaan. Niin kutsuttu GaGa-sukupolvi kuuntelee samaa musiikkia, katsoo samoja elokuvia, käyttää samanlaisia vaatteita ja ajattelee samalla tavalla.
 
Kaikki eivät halua sulautua ja hävitä massaan. Valtavirtaa vastaan uivat lempiväiset Galileo ja Scaramouche, jotka taistelevat vapaan ajattelun, muodin ja erityisesti musiikin puolesta. Rock-musiikin henkiin heräämistä ei voi estää, kun historian havinasta löytyy Queenin kitaristin Brian Mayn kitara. Musikaalissa kuullaan Queenin suosituimpia kappaleita, kuten I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody, Under Pressure ja Another One Bites the Dust.
 
Kansainvälisen tason musikaalielämys We Will Rock You on säkenöivä ilotulitus live-musiikkia, tähtiesiintyjiä ja unohtumattomia rock-kappaleita.
Nähdään toukokuussa Helsingin Jäähallilla!

Jäsenetu lippujen hinnasta jopa 30 % – hanki vaikka joululahjaksi!

Tradekan jäsenillä on nyt erinomainen tilaisuus hankkia itselleen etuhintaiset liput ensi kevään säkenöivään We Will Rock You -musikaaliin. Helsingin Jäähallissa esitettävä hittimusikaali on ennakkoesityksessä 19.5.2021 ja 20.5.2021.

  • 30 % alennus ennakkoesityksen kaikista lipuista (AA, A, B ja C)
  • 20 % alennus muiden esityksien 21.5.–12.6. A-, B- ja C-lipuista

Etuhintaiset liput voit lunastaa nyt! Kampanja on voimassa ainoastaan 24.12.2020 saakka.

Jäsenhintaiset liput saat hankittua ainoastaan alla olevan linkin kautta. Linkin takana olevalla verkkosivuilla näkyvät hinnat ovat valmiiksi alennettuja. Kukin jäsen voi ostaa korkeintaan 4 lippua – lippuja voit ostaa siis vaikka joululahjaksi koko perheelle.

 

OSTA LIPUT

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje