Extraetu

Pajulahden liikuntalomalle 4 vuorokautta 3:n hinnalla

Tradekan jäsenet pääsevät heinäkuun lopussa starttaavalle liikuntalomalle edullisesti! Pajulahti tarjoaa viikolla 31 alkavalle lomalle 4 vuorokautta 3 vuorokauden hinnalla.

Pajulahti kanootti


Jokaiselle liikuntalomalle rakennetaan monipuolinen lomaohjelma, josta tekemistä riittää koko perheelle ikää tai kuntoa katsomatta:

"Me hoidamme ohjelman ja kokkaamisen. Te lepäätte, liikutte ja nautitte välittömästä tunnelmasta. Lenkkipolut, pyörätiet, kuntosalit, pelikentät ja uimahalli kutsuvat myös omatoimiseen kuntoiluun. Pajulahdessa on myös Suomen suurin seikkailupuisto koko perheelle!"

Voitte valita lomallenne majoituksen hotelli- tai opistotasosta. Kaikkiin lomiin kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen sekä iltapala.

Me Liikuntakeskus Pajulahdessa haluamme sinun liikkuvan ja lomailevan meillä turvallisesti ja terveys edellä. Olemme huomioineet toiminnassamme terveysviranomaisten suositukset ja tehneet toimenpidesuunnitelmia, jotta tartuntariskiä saadaan entisestään pienennettyä.

Edullisen loman voit varata joko verkkolomakkeella tai olemalla yhteydessä Pajulahden asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalveluatpajulahti.com tai puhelimitse 03 8855 200.

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje