Vuosietu

20 % alennus Food&Events -ravintoloissa

Tapahtumaruoat ja -juomat edullisesti koko perheelle

Restelin Tapahtuma- ja Ruokaravintoloissa saat normaalihintaisesta ruoasta ja juomasta 20 % alennuksen. Kampanjatuotteista, pakettitarjouksista tai muista kanta-asiakashinnoista ei saa jäsenalennusta.

Food&Events-ravintoloita on muun muassa Helsingissä Hartwall Arenalla, Mestaritallissa, Helsingin Jäähallilla ja Musiikkitalolla, Tampereen jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Turun Messukeskuksessa, Lahden Messukeskuksessa, Sibeliustalolla sekä 1.8.2021 alkaen myös Kansallisoopperassa ja -baletissa. Eturavintoloihisi kuuluvat myös Martinat sekä ravintola Central Helsingissä ja Bastion Bistro Suomenlinnassa. 

Alennus on voimassa joka päivä ravintoloiden aukioloaikoina, ja voit käyttää vuosietuasi niin usein kuin haluat. Vuosiedun oikeuttama alennus annetaan paitsi Tradekan jäsenelle, myös hänen kanssaan ruokailevalle perheelle (kortinhaltija ja max. 4 henkilöä). 

Muista näyttää jäsenkorttisi jo tilatessasi, sillä alennusta ei anneta jälkikäteen.

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity