Vuosietu

20 % alennus Restelin HelmiSimpukoissa

Teiden parasta ruokaa HelmiSimpukoissa -20%

Restelin HelmiSimpukka-asemilla saat 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista ravintola- ja kahvilatuotteista. Kampanjatuotteista, pakettitarjouksista tai muista kanta-asiakashinnoista ei saa jäsenalennusta. Jos asiakas haluaa jäsenedun, lasketaan etu normaalihinnasta.

HelmiSimpukka-ravintoloissa herkuttelet teiden parasta ruokaa, joka on valmistettu laadukkaista pääosin suomalaisista raaka-aineista. HelmiSimpukan talon munkit ja itsetehdyt lihapullat ovat legendaarisen herkullisia. HelmiSimpukan lounas- ja à la carte -listoilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus. Se on merkki siitä, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Alennuksen saa kortinhaltija ja hänen kanssaan ruokaileva perhe (yhteensä max. 5 henkilöä). Muista näyttää jäsenkorttisi jo tilatessasi, sillä alennusta ei anneta jälkikäteen.

Tupakkatuotteista alennusta ei myönnetä. 

Restelin operoimat HelmiSimpukka-asemat löydät täältä.

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity