Tradeka-yhtiöt

Kuluttajan digilehti ilmaiseksi

Lue Kuluttajan digilehteä ilmaiseksi

Tradekan jäsenenä saat kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvän Kuluttajan digilehden ilmaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi myös kaikki Kuluttaja.fi-testitulokset ja lehtiarkiston. Riittää, että täytät tilauslomakkeen kuluttaja.fi-sivuilla. Syötä lomakkeen kampanjatunnus-kohtaan Tradekan jäsennumerosi.

Jos haluat lukea lehden printtinä, voit tilata sen Tradekan jäsenen etuhintaan 44 €/8 numeroa (norm. 54 €/8 nroa) kuluttaja.fi-sivuilla.

Tarjous koskee ensimmäistä tilausjaksoa ja on voimassa vain Tradekan jäsenille. Voit myös ottaa yhteyttä Kuluttajan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalveluatkuluttaja.fi tai puhelimitse 0800 188 210 (maksuton).

Kuluttaja on media, joka tarjoaa lukijoilleen uusia näkökulmia ja luotettavaa tietoa tuotteista, palveluista ja kuluttamisesta. Puolueettomat testit, vertailut ja artikkelit tarjoavat lukijoille olennaista tietoa hyvien ostosten tekemiseksi. Kuluttaja ei julkaise mainoksia.

Kuluttajan sisällöt ovat luettavissa 8 kertaa vuodessa ilmestyvästä paperilehdestä tai kuluttaja.fi-verkkopalvelusta juuri silloin kun haluat.

Kuluttajan asiakaspalvelu:
0800 188 210

Muut vuosiedut

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje