Tietoa jäsenyydestä

Tältä sivulta löydät tärkeitä jäsenyyteen ja sen päättämiseen liittyvää tietoa.

Lisätietoja jäsenyyden eri aiheista saat klikkaamalla kutakin kuvaketta.

Omistaminen on merkityksellistä

Tradekassa merkityksellinen omistajuus toteutuu monella eri tavalla. Osuuskunta omistaa ja kehittää, sijoittaa ja turvaa, mahdollistaa uusia asioita sekä tekee hyvää tulosta. Tradeka jakaa merkittävän osan tuotoistaan yhteiseksi hyväksi. Maltamme myös odottaa omistustemme kehittymistä. Tradekan jäsenyys on hyvä tapa olla mukana vaikuttamassa myönteisellä tavalla suomalaiseen talouselämään ja yhteiskuntaan.

Lue omistajuudesta

Omistaminen tekee hyvää jäsenelle

Tradekan jäsenyys tarjoaa myös mahdollisuuden hyviin jäsenetuihin: saat tuntuvia taloudellisia etuja joko Tradekan omistamien yritysten tai yhteistyökumppaneiden kautta. Eduissa painotetaan vapaa-aikaa ja rentoutumista. Tutustu monipuolisiin jäsenetuihimme.

Lue vuosieduista

Omistaminen tekee hyvää yhteiskunnalle

Tradeka tukee suomalaista yhteiskuntaa paitsi aktiivisesti omassa liiketoiminnassaan myös lahjoitusten muodossa. Osuuskunta ohjaa merkittävän osan – vähintään 10 prosenttia – tuloksestaan yhteiseen hyvään ja suomalaiseen yhteiskuntaan tukemalla jäsenistönsä arvojen mukaista yleishyödyllistä toimintaa.

Lue vastuullisuudesta

Jäseneksi liittyminen

Osuuskunnan jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttänyt yksityinen henkilö, joka haluaa käyttää osuuskunnan tarjoamia palveluja ja allekirjoittaa osuuskunnan johtoajatuksen merkityksellisestä omistajuudesta ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttamisesta.

Osuuskunnan jäseneksi liitytään osuuskunnan sähköisessä jäsenpalvelussa Oma Tradekassa ja maksamalla 33,64 euron osuusmaksu verkkopankissa. Tämä linkki vie Oma Tradeka -jäsenportaaliin.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyyteen liittyvistä asioista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai anna kirjallista palautetta tällä sivulla olevalla lomakkeella.
 Asiakaspalvelun yhteystiedot tällä sivulla (uusi välilehti).

Siirry Oma Tradekaan

Osallistu päätöksentekoon

Tradekan ylin päättävä elin on Osuuskunta Tradekan edustajisto. Edustajisto valitaan joka kuudes vuosi järjestettävillä vaaleilla ja siihen kuuluu 85 jäsentä. Edustajisto kokoontuu vuosittain sääntömääräiseen kokoukseen, jonka kutsuu koolle Osuuskunta Tradekan hallitus. 

Edustajiston keskeisimpiin tehtäviin kuuluu tilinpäätösasioiden ja voitonjaon käsittely, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle sekä hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien valinta. Edustajisto päättää myös tuotto-osuuksien korosta vuosittain.

Osuuskunta Tradekan edustajiston edelliset vaalit järjestettiin helmikuussa 2022. Tiedotamme muun muassa tällä sivulla seuraavien vaalien aikataulusta, ehdokkaaksi asettumisesta sekä äänestyksestä.

Osuuskunta Tradekan edustajisto

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity