Osoitteenmuutokset

Tradekan jäsenrekisterin osoitetiedot päivitetään automaattisesti postiin tehdyistä muuttoilmoituksista. Niiden jäsenten, jotka ovat erikseen kieltäneet osoitetietojensa luovuttamisen, tulee kuitenkin tehdä osoitteenmuutos.

Voit tarkistaa ja muokata omia jäsentietojasi myös Oma Tradekassa.

Siirry Oma Tradekaan

Eroaminen

Jos olet aiemmin käyttänyt Oma Tradeka -jäsenportaalia, voit erota Tradekan jäsenyydestä kätevästi täyttämällä sähköisen eroamisilmoituksen Oma Tradekassa. Eroilmoitus löytyy sisään kirjautumisen jälkeen sivun oikeasta ylälaidasta oman nimesi vieressä olevaa nuolta klikkaamalla.

Jos et aiemmin ole kirjautunut jäsenportaaliin, klikkaa tästä. Eroaminen osuuskunnasta onnistuu käyttäen tunnistautumiseen pankkitunnuksiasi: sinun ei siis tarvitse luoda tunnuksia Oma Tradeka -palveluun erotaksesi.

Jos sähköinen eroaminen ei ole mahdollista, voit olla yhteydessä jäsenpalveluumme paperisen eroilmoituksen tilataksesi puh. 08001 22288 (maksuton). Tradekan jäsenpalvelu on avoinna ma–pe klo 9–15.

Tradeka palauttaa maksetun osuusmaksun jäsenen ilmoittamalle tilille noin kahden kuukauden kuluessa, kun eroamisilmoitus on vastaanotettu ja käsitelty.

Siirry Oma Tradekaan

Liity jäseneksi - avaa etuovesi yhteiseen hyvään

Vain 33,64 € jäsenmaksulla saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa etupaikoissa. Jäsenmaksu maksetaan kerran liittymisen yhteydessä. Liity jäseneksi Oma Tradekassa.

Liity