Jäseneksi heti Oma Tradekassa

Osuuskunnan jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttänyt yksityinen henkilö, joka haluaa käyttää osuuskunnan tarjoamia palveluja ja allekirjoittaa osuuskunnan johtoajatuksen merkityksellisestä omistajuudesta ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttamisesta.

Osuuskunnan jäseneksi liitytään osuuskunnan sähköisessä jäsenpalvelussa Oma Tradekassa ja maksamalla 33,64 euron osuusmaksu verkkopankissa. Osuusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan takaisin osuuskunnasta eroavalle jäsenelle.

Kun liityt jäseneksi Oma Tradekassa, saat sähköisen jäsenkortin ja monipuoliset jäsenedut käyttöösi heti. Fyysinen jäsenkortti tulee kotiisi noin kuukauden kuluttua siitä, kun osuusmaksu on maksettu. 

Osuuskunta Tradekan jäsenenä saat erilaisia vuosietuja ympäri vuoden Restelin toimipaikoissa ja yhteistyökumppaneilta. Tradekan jäsenenä voit myös merkitä tuotto-osuuksia ja hyötyä oman Osuuskuntasi liiketoiminnasta. Lue lisää jäseneduista. Tradekan jäsenten ravintolaedut löytyvät myös Restis-sovelluksesta.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyyteen liittyvistä asioista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai anna kirjallista palautetta täällä.

Oma Tradeka

Oma Tradeka -käyttäjätilin aktivoidaan tunnistautumalla Oma Tradeka- palveluun sekä luomalla tunnukset ja rekisteröitymällä palveluun. Se tehdään Oma Tradekan etusivulla. Jos et ole vielä jäsen, myös jäseneksi liittyminen tapahtuu Oma Tradekassa. 

Jos olet jo jäsen, tarvitset tunnistautumista varten Tradekan jäsennumerosi, joka on sama kuin jäsenkorttisi numero. Voit myös kirjautua vanhan Tradekan jäsenen PINS-korttisi numerolla tai tunnistautua käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi. Uudeksi jäseneksi liittyminen edellyttää sähköisen tunnistaumisen, johon tarvitset kotimaiset verkkopankkitunnukset.

Kun olet tunnistautunut, luo tunnukset. Anna sähköpostiosoitteesi, se toimii käyttäjätunnuksena. Salasanan voit päättää itse. Klikkaa Luo tunnukset -painiketta.

Kun olet luonut tunnukset, saat sähköpostiisi viestin Tradekan jäsenpalvelusta. Viesti sisältää linkin, jota painamalla vahvistat luomasi käyttäjätunnukset. 

Tämän jälkeen käyttäjätilisi on valmis ja voit aloittaa Oma Tradeka-jäsenpalvelun käyttämisen. 

Käyttäjätilin aktivointi on helppoa. Jos sinulla on kuitenkin ongelmia kirjautumisessa, ole yhteydessä Tradekan jäsenpalveluun sähköpostitse jasenpalveluattradeka.fi tai soita maksuttomaan jäsenpalvelun numeroon 08001 22288. Jäsenpalvelu palvelee sinua arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–15.

Siirry Oma Tradekaan

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje