Jäseneksi liittyminen on nopeaa ja helppoa!

Liittymällä Osuuskunta Tradekan jäseneksi saat heti käyttöösi rahanarvoiset edut sadoissa ravintoloissa ja muissa yhtiöidemme ja kumppaniemme toimispisteissä sekä verkossa.

Jäseneksi liityt kätevästi Tradekan sähköisessä jäsenpalvelussa Oma Tradekassa. Liittyminen maksaa vain 33,64 euron osuusmaksun verran. Maksu palautetaan kokonaan, jos eroat osuuskunnasta. Liittymisen yhteydessä tehtävää tunnistautumista varten tarvitset kotimaiset verkkopankkitunnukset.

Fyysisen jäsenkortin saat kotiisi noin kuukauden kuluttua liittymisestä, mutta sähköisellä jäsenkortilla osuuskunnan edut ovat käytössäsi heti liittymisen jälkeen. Sähköisen jäsenkortin saat aktivoitua Restis-sovelluksessa – siellä kortti kulkee kätevästi aina puhelimesi mukana.  Myös osuuskunnan tarjoamia ravintolaetuja hyödynnät kätevästi tilaamalla ja maksamalla ateriasi Restiksellä.

Osuuskunta tarjoaa jäsenilleen paljon erilaisia vuosietuja sekä kuukausittain vaihtuvia extraetuja. Kaikki jäsenedut näet Jäsenedut-sivulla. Lisäksi osuuskunnan jäsenenä voit merkitä tuotto-osuuksia ja siten hyötyä oman osuuskuntasi liiketoiminnasta. Tuotto-osuuksien merkitsemisestä kerromme tarkemmin täällä. 

Kuka voi liittyä osuuskunnan jäseneksi?

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa yli 15-vuotias yksityishenkilö. Tradeka puhuu ja toimii inhimillisemmän markkinatalouden ja merkityksellisyyden omistajuuden puolesta. Jos toimintamme, arvomme ja jäsenille tarjoamamme etumme tuntuvat omilta ja kiinnostavilta, tervetuloa mukaan!

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tietää lisää osuuskunnastamme? Ole yhteydessä jäsenpalveluumme, yhteystiedot löydät täältä. 

Lapsi osoittaa etusormella

Tunnistautuminen Oma Tradekassa

Oletko jo jäsen? Muista aktivoida käyttäjätilisi Oma Tradeka -jäsenportaalissamme!

Tunnistautumista varten tarvitset Tradekan jäsennumeron (sama kuin jäsenkorttisi etupuolella oleva numero). Tarvittaessa voit myös käyttää tunnistautumiseen verkkopankkitunnuksiasi.

Tunnistautumisen jälkeen pääset luomaan itsellesi Oma Tradeka -tunnukset. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, lisäksi sinun pitää keksiä itsellesi turvallinen salasana. Lopuksi klikkaa Luo tunnukset -painiketta. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi Tradekan jäsenpalvelun lähettämän vahvistusviestin, jonka sisältämää linkkiä klikkaamalla vahvistat luomasi käyttäjätunnuksen.

Nyt voit aloittaa Oma Tradeka -palvelun käyttämisen!

Jos sinulla on hankaluuksia kirjautumisessa, ole yhteydessä Tradekan jäsenpalveluun sähköpostitse jasenpalveluattradeka.fi tai soita maksuttomaan jäsenpalvelun numeroon 08001 22288. Jäsenpalvelu palvelee sinua arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–15

Siirry Oma Tradekaan

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje