Osuuskunta Tradeka on moderni omistajaosuuskunta, joka tuottaa yhteistä hyvää. Tarjoamme jäsenillemme tuntuvia taloudellisia etuja ja palautamme tuloksestamme noin 10 % yhteiskunnalle – niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Johtoajatuksenamme on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen.

Tradeka Jäsenetu

Jäsenedut

Jäsenenä tuntuvat taloudelliset edut ovat aina käytettävissäsi. Saat aina alennusta omien ja kumppaniyritystemme palveluista, muun muassa kotisiivouksesta, lastenhoidosta, autokatsastuksesta, Karton ja Putingin verkkokaupoista, vakuutuksista, polttoaineista ja lukuisista ravintoloista kautta maan.
Kaksi ihmistä nojaa aitaan ja juttelee.

Tuotto-osuusanti

Sijoita hyvällä tuotolla yhteiseen hyvään. Tuotto-osuus on tarkoitettu pitkäaikaiseksi sijoituskohteeksi tuottamaan vakaata vuosittaista tuottoa osuuskunnan jäsenille. Tuottotavoite on 4,75 % ja kerralla voi merkitä 100–50 000 euroa.
Tradeka Extraetu

Extraedut

Vuosietujen lisäksi saat Tradekan jäsenenä useita kertoja vuodessa hieman ylimääräistä hyvää. Kerromme vaihtuvista extraeduista tällä sivustolla, Tradekan omalla uutiskirjeellä ja Tradekan Facebookissa.

Yhteistä hyvää eniten tarvitseville

Tradeka harjoittaa vastuullista liiketoimintaa ja ohjaa merkittävän osan tuotostaan takaisin yhteiskunnalle yhteiseen hyvään. Kohteina ovat ne, jotka tukea eniten tarvitsevat. Tradeka on vastuullinen suomalainen osuuskunta.
Neljä nuorta seisoo ja juttelee kadulla.

Mistä hyvä tulee? Vastuullinen omistajuus ja sijoittaminen

Tradekan mittavaa sijoitusvarallisuutta hoidetaan noudattaen YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteita sekä huomioiden ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja hallintotapaan liittyvät näkökulmat. Edellytämme vastuullista toimintaa myös omistamiltamme yrityksiltä.
Tradeka logo

Tule mukaan vaikuttamaan

Tradekan jäsenet pääsevät vaikuttamaan osuuskunnan toimintaan ja päätöksentekoon. Jäsenet valitsevat keskuudestaan osuuskunnan Edustajiston. Lisäksi jäsenet vaikuttavat osuuskunnan toimintaan, jäsenetuihin ja lahjoituskohteisiin Jäsenäänestyksen ja Jäsenaloitteiden kautta.

Liity jäseneksi

Osuuskunnan jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttänyt yksityinen henkilö, joka haluaa käyttää yhteisiä etuja ja allekirjoittaa ajatuksen merkityksellisestä omistajuudesta ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttamisesta.

Osuuskunnan jäseneksi liitytään osuuskunnan sähköisessä jäsenpalvelussa Oma Tradekassa maksamalla 33,64 euron osuusmaksu.  Tarvitset tunnistautumiseen ja jäsenmaksun maksamiseen verkkopankkitunnukset. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyyteen liittyvistä asioista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uusia osuuskuntaan liittymisestä kiinnostuneita yhteisöjäseniä pyydetään olemaan yhteydessä jäsenpalveluun.

Liity nyt

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje