Sadassa vuodessa Osuuskunta Tradeka on muuttunut osuuskauppavetoisesta kuluttajaosuuskunnasta merkityksellisen omistamisen osuuskunnaksi, joka tekee paitsi hyvää tulosta, myös hyvää ympäröivälle yhteiskunnalle.

Pieni poika kadulla

Merkityksellinen omistajuus

Ei ole samantekevää, kuka yritykset omistaa ja miten ne omistetaan. Omistaja voi vaikuttaa monella tavoin suomalaisen talouselämän ja yhteiskunnan kehittämiseen.
Aikuisia syömässä ravintolassa

Edustajisto

Osuuskunta Tradekan edustajisto on Tradekan ylin päättävä elin. Edustajisto valitaan joka kuudes vuosi järjestettävillä vaaleilla ja siihen kuuluu 75 jäsentä.
Osuuskunta Tradekan toimitusjohtaja Perttu Puro.

Organisaatio ja hallinto

Tradekan hallitus ja toimitusjohtaja vastaavat osuuskunnan yritysten omistajaohjauksesta, panostuksista jäsenetutoimintaan sekä Tradekan lahjoituksista yleishyödylliseen toimintaan.

Osuuskunnan säännöt

Osuuskunnan tarkoituksena on harjoittaa kannattavaa taloudellista toimintaa, tuottaa jäsenistölleen kilpailukykyisiä etuja ja palveluja sekä tukea yleishyödyllistä toimintaa.
Nuoria muraalimaalauksen edessä

Tradekan säätiö

Tradekan säätiö ylläpitää osuustoimintaliikkeen sivistyksellistä, aatteellista ja kulttuurista perintöä jakamalla vuosittain apurahoja säätiön tarkoitusta tukevaan toimintaan yhteiskunnan eri osa-alueille.
Mies kadulla

Kuluttajaosuustoiminnan säätiö

Vuonna 2011 Tradekan perustama Kuluttajaosuustoiminnan säätiö edistää kuluttajien asemaa ja taloudellista tietämystä ja tukee edistysmielisen osuustoimintaliikkeen perinteestä kumpuavaa toimintaa sekä tutkimus-, koulutus-, tiedotus- ja kustannustoimintaa. 

Vuosikertomukset

Osuuskunta Tradeka julkaisee vuosittain vuosikertomuksen tuloksestaan ja toiminnastaan.
EKA-market

Historia

Vuonna 1917 perustettu Osuuskunta Tradeka on muuttunut sadassa vuodessa osuuskauppavetoisesta kuluttajaosuuskunnasta moderniksi omistajaosuuskunnaksi.

Rochdale-ansiomerkki

Rochdale-ansiomerkki on vuosittain jaettava tunnustus ja kiitollisuuden osoitus henkilöille, jotka ovat ansioituneet toimimalla osuuskauppaliikkeen piirissä.

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje