Vuosietu

Suomen Korttipiste Oy

Suomen Korttipiste Oy on Suomen johtava tunteiden välittäjä ja merkittävin kortti- ja lahjatavara-alan toimija. Suomen Korttipiste Oy syntyi Karto Oy:n ja Paletti Oy:n yhdistymisen myötä vuonna 2023. Paletti ja Karto jatkavat Suomen Korttipisteen tuotemerkkeinä. Yhtiöllä on siis korttialan osaamista Suomessa jo yhteensä yli 150 vuoden kokemuksella. 

Paletin ja Karton tuotemallistojen lähtökohtana on suomalainen kuluttaja, joka arvostaa laadukkuutta, kauneutta, uudistumiskykyä, kestäviä arvoja, moniarvoisuutta ja elämää sen koko kirjossaan. Tuotteita on saatavilla yli 4000 myyntipisteestä. Lisäksi yritys- ja kuluttaja-asiakkaita palvelevat korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokaupat.

Suomen Korttipiste Oy on tunnettu yhteistyöstään lukuisien kotimaisten yhteistyökumppanien ja hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa sekä pitkäaikaisesta lisenssiyhteistyöstä globaalin markkinajohtajan Hallmark Cards kanssa. Paletin ja Karton kortti- ja kalenterituotteista tilitettävä osuus on järjestöille merkittävä tulonlähde. Vuonna 2022 järjestöjen toimintaan tuloutettava summa oli noin 610 000 euroa. Vuosittain järjestetään myös Hyvän mielen joulukortti -tempaus, joka kokoaa ihmiset ympäri Suomen kirjoittamaan joulutervehdyksiä palvelutalojen ja kotihoidon asukkaille.

LUE LISÄÄ

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje