Tradeka-yhtiöt

Paletti Oy

Paletti Oy

Paletti on lähes satavuotias perheyritys, joka valmistaa kortit ja lahjat suomalaisten arki- ja juhlahetkiin. Vuodesta 2018 lähtien Paletti on ollut osa Tradeka-yhtiöiden 100%:sti omistamaa Lehtipiste Oy:tä. 

Paletti Oy on edelläkävijä korttialan toimijana Suomessa. Sen lähes satavuotinen historia merkitsee alan perinpohjaista tuntemusta. Paletti on alunperin perheyritys ja saman suvun hallussa perustamisestaan 1922 aina vuoteen 2018 saakka, jolloin Lehtipiste Oy osti Paletin koko osakekannan. Paletti Oy jatkaa toimintaansa juhlan kohottajana ja arjen ilahduttajana kuten ennenkin.

Vastuuntuntoinen toimija

Paletti on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja FSC– ja PEFC-standardien periaatteiden mukaisesti. Hankinnoissa yhtiö suosii ympäristöstandardien mukaisesti sertifioituja tuotteita. Paletti on myös sitoutunut huolehtimaan toiminnassa syntyvän pakkausmateriaalin ja paperituotteiden kierrätyksestä uudelleen käyttöön.
Energiatehokkuus tuotannossa on osa jatkuvaa kehitystyötämme. Hyödynnämme kierrätystä niin pakkausmateriaalien, tuotannon materiaalien kuin energian osalta.
Tavoitteena Paletilla on vastuullinen ja jäljitettävä hankintaketju. Pictura-ryhmän jäsenenä Paletti on mukana BSCI:ssä (Business Social Compliance Initiative). Yli 80% Paletin tuotteista valmistetaan kotimaisin voimin. Paletilla on ollut Avainlippu vuodesta 2011.

Yhteiskuntavastuu osana toimintaa

Paletin vuosittainen lähes miljoonan euron tuki eri hyväntekeväisyysjärjestöille on merkittävä osuus järjestöjen varainhankinnassa. Paletti on myös esimerkiksi Taloudellisen tiedotustoimisto TATin koululaisille kehittämän Yrityskylähankkeen virallinen tukija.

paletti.fi

 

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje