Tradeka-yhtiöt

Med Group Oy

Sotetoimialaa uudistava kasvuyritys

Med Group on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka kehittää terveyspalvelujen laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 35,8 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 900 henkilöä. Yhtiön omistaa 100 % Tradeka-Yhtiöt Oy.

 

ONNI hoiva - hyvinvoinnin tekijä

Med Group tarjoaa yksilöllisiä terveyden ja sosiaalialan palveluja kuluttajille sekä julkisen sektorin hoivapalvelujen tuottajille. Kotiin vietävissä palveluissa Med Groupin ONNI hoiva on Suomen johtava palveluiden tuottaja. ONNI terveys tarjoaa lääkäripalveluja ja ensihoidossa se on Suomen suurin yksityinen toimija.

ONNI hoivan kotiin tuotettavat palvelut tukevat vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten ja pitkäaikaissairaiden sekä lapsiperheiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Se mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen vammasta tai sairaudesta huolimatta, ja edesauttaa asiakkaiden osallistumista yhteiskunnan toimintaan, sosiaalisten yhteyksien ylläpitoon ja harrastamiseen vamman tai sairauden aiheuttamista rajoitteista riippumatta.

onniterveys.fi 

Isoäiti ja vauva

Kaikki verot Suomeen

Med Groupin strategisena tavoitteena on olla SOTE-toimialan vastuullisin toimija, jonka toiminta perustuu korkeaan laatuun, erinomaiseen asiakaskokemukseen ja hyvään henkilöstöpolitiikkaan.

Yhtiö haluaa kehittää yksilöllisesti huomioon ottavia, sujuvia ja koko Suomeen vaikuttavia terveys- ja sosiaalialan palveluita, sekä auttaa osaltaan varmistamaan, että oikeudenmukaiset ja tasa-arvoiset hoitomahdollisuudet ovat kaikkien ulottuvilla.

Osana Osuuskunta Tradekan yhteiskuntavastuutyötä Onni hoiva pyörittää maksuttomia ikäihmisille suunnattuja Ikäänny Ilolla -klubeja sekä vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille suunnattuja Elä täysii! -klubeja. Med Group -konsernin yhtiöt ovat Suomeen rekisteröityjä osakeyhtiöitä, jotka maksavat kaikki veronsa ja veronluonteiset maksunsa Suomeen.

onnihoiva.fi

Edut

ONNI hoivan tarjoamat edut Tradekan jäsenille

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje