Tradeka-yhtiöt

ONNI

Sotetoimialaa uudistava kasvuyritys

Med Group eli tuttavallisemmin ONNI on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, johtava kotiin vietävien hoivapalveluiden tuottaja.  Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2020 noin 76 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 5 000 henkilöä. Yhtiön omistaa 100 % Tradeka-Yhtiöt Oy.

 


ONNI – hyvinvoinnin tekijä

ONNI tarjoaa yksilöllisiä terveyden ja sosiaalialan palveluja kuluttajille sekä julkisen sektorin hoivapalvelujen tuottajille. Kotiin vietävissä palveluissa ONNI on Suomen johtava palveluiden tuottaja. Lisäksi ONNI tarjoaa hammaslääkäri- ja lääkäripalveluja ja ensihoidossa se on Suomen suurin yksityinen toimija.

ONNIn kotiin tuotettavat palvelut tukevat vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten ja pitkäaikaissairaiden sekä lapsiperheiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Se mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen vammasta tai sairaudesta huolimatta, ja edesauttaa asiakkaiden osallistumista yhteiskunnan toimintaan, sosiaalisten yhteyksien ylläpitoon ja harrastamiseen vamman tai sairauden aiheuttamista rajoitteista riippumatta.

onniON.fi 

Isoäiti ja vauva

Kaikki verot Suomeen

ONNIn strategisena tavoitteena on olla SOTE-toimialan vastuullisin toimija, jonka toiminta perustuu korkeaan laatuun, erinomaiseen asiakaskokemukseen ja hyvään henkilöstöpolitiikkaan.

Yhtiö haluaa kehittää yksilöllisesti huomioon ottavia, sujuvia ja koko Suomeen vaikuttavia terveys- ja sosiaalialan palveluita, sekä auttaa osaltaan varmistamaan, että oikeudenmukaiset ja tasa-arvoiset hoitomahdollisuudet ovat kaikkien ulottuvilla.

Osana Osuuskunta Tradekan yhteiskuntavastuutyötä ONNI pyörittää maksuttomia ikäihmisille suunnattuja Ikäänny Ilolla! -klubeja sekä vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille suunnattuja Elä täysii! -klubeja. ONNIin kuuluvat yhtiöt ovat kaikki Suomeen rekisteröityjä osakeyhtiöitä, jotka maksavat kaikki veronsa ja veronluonteiset maksunsa Suomeen.

Edut

ONNIn tarjoamat edut Tradekan jäsenille

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje