Tradeka-yhtiöt

Restel Oy

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa.

Yhtiö työllistää noin 2700 alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat  BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet- ja Shell HelmiSimpukka-, Martina- , O'Learys-, Wanha Mestari ja Hemingway's-ravintolat sekä Food&Events-ketjun ruoka- ja tapahtumaravintolat.

Ruokaa, juomaa ja viihdettä

Restelin ravintoloihin kuuluvat kansainväliset pikaruokaravintolat BURGER KING® ja Taco Bell sekä O’Learys ja Ísey Skyr Bar. Suomalaisia ravintolabrändejä ovat Rax Pizzabuffet-, Martina, Wanha Mestari-, Hemingway’s- ja Kaarle XII-ravintolat sekä HelmiSimpukka.

Restelin Food & Events Tapahtuma- ja ruokaravintolat tarjoavat ravintola- ja kokouspalveluja erilaisilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arena, Helsingin Jäähalli, Helsingin Musiikkitalo, Mestaritalli, Espoon Metro Areena, Tampereen Jäähalli, Lahden Messukeskus ja Sibeliustalo. Tapahtumaravintoloiden alla toimii myös muutama ruokaravintola eri puolilla Suomea.

RESTEL.FI

Urheilugaala, katettuja pöytiä

Vastuuta ympäristöstä ja Suomesta

Vastuullisuus on Restelin liiketoiminnan ytimessä ja arjen pienissä teoissa. Yhtiö myös maksaa kaikki veronsa Suomeen. Restelin työntekijöistä yli puolet on alle 25-vuotiaita, joten se on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, jossa opitaan työelämän tärkeitä taitoja.

Yhtiö vähentää hiilijalanjälkeään lajittelemalla jätteensä, vähentämällä jatkuvasti muovien käyttöä ja ottamalla käyttöön uusia kierrätettäviä materiaaleja. Hankinnoissaan Restel suosii vastuullisia toimijoita ja ravintoloissa kotimaisia raaka-aineita. Esimerkiksi HelmiSimpukan lounas- ja à la carte -listoilla on Avainlippu eli Suomalaisen työn tunnus. Lisäksi kaikki Restelin käyttämä sähkö on vihreää.

RESTEL.fi

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje