Vuosietu

Restel Oy

Restel Oy on Suomen suurin ravintolapalveluiden tarjoaja. Se operoi noin 200 ravintolaa eri puolilla Suomea. Yhtiö työllistää noin 1 800 alan ammattilaista.

Perhe ruokailemassa


Ruokaa, juomaa ja viihdettä

 Restelin ravintolaketjuihin kuuluvat hampurilaisravintolaketju Burger King, meksikolaistyylinen pikaruokaketju Taco Bell, buffet-ravintolaketju Rax Pizzabuffet, baariketju Hemingway's, pubiravintolaketju Wanha Mestari, amerikkalaistyylinen sporttibaari- ja ravintolaketju O’Learys sekä ruokaravintolaketju Martina.

Food&Events Tapahtumaravintoloita sijaitsee muun muassa Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Turun ja Jyväskylän Messukeskuksissa, Tampereen Jäähallilla, Lahden Messukeskuksessa, Tanssin talossa, Lahden Konserttitalolla ja Sibeliustalolla.

Yksittäisiä Restel-ravintoloita ovat esimerkiksi ravintola Mestaritalli Helsingin Töölössä, Piano Paviljonki Lahdessa, ravintola Central Helsingin Ullanlinnassa, Bastion Bistro Suomenlinnassa, muikkuravintola Sampo Kuopiossa sekä yökerho Kaarle XII Helsingin Kaartinkaupungissa.

RESTEL.FI

Urheilugaala, katettuja pöytiä

Vastuuta ympäristöstä ja Suomesta

Vastuullisuus on Restelin liiketoiminnan ytimessä ja arjen pienissä teoissa. Yhtiö myös maksaa kaikki veronsa Suomeen. Restelin työntekijöistä yli puolet on alle 25-vuotiaita, joten se on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, jossa opitaan työelämän tärkeitä taitoja.

Yhtiö vähentää hiilijalanjälkeään lajittelemalla jätteensä, vähentämällä jatkuvasti muovien käyttöä ja ottamalla käyttöön uusia kierrätettäviä materiaaleja. Hankinnoissaan Restel suosii vastuullisia toimijoita ja ravintoloissa kotimaisia raaka-aineita. Esimerkiksi HelmiSimpukan lounas- ja à la carte -listoilla on Avainlippu eli Suomalaisen työn tunnus. Lisäksi kaikki Restelin käyttämä sähkö on vihreää.

RESTEL.fi

Pysy kärryillä - tilaa uutiskirje