Tuhatvuotiset perinteet
Ísey Skyr Bar on islantilainen konsepti, jonka tuotteet pohjautuvat perinteisellä valmistustavalla tehtyyn proteiinipitoiseen, rasvattomaan ja sokerittomaan Ísey Skyr -rahkaan. Ísey Skyr Barin menun on kehittänyt islantilainen Michelin-kokki Agnar Sverrisson, tuttavallisemmin Aggi.
Skyrin tarina alkoi 1 100 vuotta sitten kaukana pohjoisessa viikinkien aikana. Ensimmäiset islantilaiset naiset tekivät proteiinipitoista skyr-rahkaa pitääkseen perheensä terveenä pohjoisen karuissa olosuhteissa. Tämä ainutlaatuinen valmistustapa on sittemmin kulkenut äideiltä tyttärille lukuisten sukupolvien ajan ja samaa perinteistä reseptiä käytetään edelleen kermaisen, proteiinipitoisen ja rasvattoman Ísey Skyrin valmistamiseen.
iseyskyrbar.fi
Edut
Ísey Skyr Barin edut Tradekan jäsenille. Alennuksen saa normaalihintaisesta tuotteesta. Kampanjatuotteista, pakettitarjouksista tai muista kanta-asiakashinnoista ei saa jäsenalennusta.